Stavíte či rekonstruujete dům nebo vás čeká rekonstrukce bytu, rozhodli jste se, že to vezmete od podlahy a nyní přemýšlíte nad tím, co vlastně na tu podlahu položíte? Přinášíme několik typů.

Podlaha z parket

Možná si nyní říkáte, že pořídit dřevěné parkety již není v módě. Opak je však pravdou. Široký výběr různých designů i barevných odstínů nabízí e-shop kupsipodlahu.sk.

Dřevěné parkety patří mezi klasické druhy přírodních materiálů. Do domova vnášejí pohodu a klid spojenou s vůní dřeva. Kromě toho jsou nenáročné na údržbu a jsou vhodné téměř do každé místnosti. V každé místnosti podporují správné mikroklima a jsou vhodnou volbou i tam, kde žije alergik. Velmi vítaná je i jejich dlouhá životnost i snazší renovace.

Společnost MEGA Parket, která e-shop provozuje, nabízí celou řadu povrchových úprav, struktur, opracování i rozměrů jednotlivých desek. Zvolit si tak můžete parkety takové, které budou ldit s vašim interiérem. Samozřejmostí je nabídka parket nejen pro domácnosti, ale také do prostor komerčních.

Podlaha z vinylu

Vinylová podlaha je také velmi oblíbenou volbou a to díky výhodám, které svému majiteli přináší. Především je to voděodolnost, vyšší teplota, oproti dlažbě, příjemný pocit při chůzi. V současné době se prodej vinylových podlah velmi rozšířil a to díky tomu, že se vyrábějí v různých typech a stylech. Vybírat si můžete z celé barevné škály a různých vzorů. Velmi snadno se udržuje v čistotě. Náklady na její pořízení nejsou zas až tak vysoké a je to skvělá alternativa k dlažbě nebo masivnímu dřevu. Je to vhodná volba do míst, kde je vyšší provoz, neboť je také odolná vůči poškrábání, oděrům, zářezům a skvrnám. Ideální volba pro domácnosti, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. Kromě toho je protiskluzová, takž ji můžete využít do vstupních prostor.

Related Posts