Zvláště na jaře jsou v zemědělství, lesnictví nebo v zahrádkářství potřebné nejrůznější náhradní díly nejen pro traktory a zahradní traktory. Obchod AG Power má ve svém bohatém sortimentu veškeré potřebné zboží tohoto charakteru. Například jsou to různé díly pro obraceče a shrnovače sena, dále jsou to sekačky bubnové i diskové nebo lisy na balíky. Velká zahradnictví ale i drobní zahrádkářï nebo chalupáři jistě uvítají štípačky dřeva, štěpkovačky, mulčovače či sekačky na trávu.

Díly na traktory

Mezi nejprodávanější traktorové díly patří kardany. V nabídce obchodu AG Power je široká škála kloubových hřídelů s citronovým profilem. Kardany zde pořídíte na všechny typy traktorů:

  • Kardan s citronovým profilem o délce 560 mm – jeho výkon je 12 kW a délka je měřena od kříže po kříž. Jedná se o nejlevnější kardan, jehož cena je 1250 Kč s DPH. Je ihned dostupný, jelikož je skladem
  • Karda s citronovým profilem o délce 1210 mm je nejdražším typem. Je rovněž na skladě a to za cenu 2700 Kč včetně DPH. Výkon tohoto kardanu je 40 kW.

Ochranné masky

V době koronavirové pandemie stoupá význam veškerých ochranných pomůcek. Zemědělci se musí rovněž chránit a proto jistě uvítají pestrou nabídku ochranných masek. Obchod AG Power má ve svém sortimentu ochranné masky dýchacích cest, ochranné masky na ústa a ochranné roušky na ústa. Ochranné masky chrání traktoristy nejen před koronavirem, ale také před prachem. V době nedostatku vody trpí zemědělské plochy suchem a prašnost při obdělávání půdy je enormní.

Celoobličejová maska

V nabídce AG Power je například celoobličejová maska z neoprenové gumy bez filtru, který ovšem lze připojit. Maska má pětibodový úvazek a dva výdechové ventily. Lze ji použít i proti plynům, pevným částicím a vodním aerosolům. Filtr chrání před organickými, anorganickými a kyselými plyny, párami a amoniakem. Rovněž spolehlivě chrání před radioaktivními a vysoce toxickými částicemi, bakteriemi a viry.